Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κουτάβια στον Γέρακα – Αποστολή εξετελέσθη

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στη βοήθεια που ζητήσαμε  σχετικά με τα εφτά μικρά, ανυπεράσπιστα σκυλάκια σε δρόμο του Γέρακα.

Όπως μας είπαν κάποιοι γείτονες πολλοί ήταν αυτοί που ευαισθητοποιήθηκαν και έτρεξαν αμέσως για να βοηθήσουν τα μικρά!!!

Μια φίλη του KOYTAVOULIA η “Αλεξάνδρα” μας έστειλε και φωτογραφίες από το νέο μέλος της οικογένειας της, τη μικρή ALMA....

Η ανταπόδοση τη μικρής  προς την οικογένεια της Αλεξάνδρας δεν είναι κάτι που περιγράφεται εύκολα. Είναι ένα συναίσθημα που ο καθένας από εμάς βιώνει διαφορετικά και αξίζει να το ανακαλύψει. 


«Δεν μπορείς να σώσεις κάθε ζώο στον κόσμο όμως, για αυτό το ένα που σώζεις, ΕΙΝΑΙ ο κόσμος»

Αλεξάνδρα σε ευχαριστούμε πολύ!!! 

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες  φίλους που ανταποκρίθηκαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο, κάνοντας forward το email, και ειδικά τα Blogs (studioa-blog.blogspot.com - blogs.sync.gr - 2mnka.wordpress.com - www.musicheaven.gr -  hellenicrevenge.blogspot.com ) μας έχετε βοηθήσει πάρα πολύ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos