Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ..ΣΤΟ ΔRΟΜΟ,50 ΣΚΥΛΑΚΙΑ


Από τον καναπέ στο δρόμο, βρέθηκαν 40-50 σκυλάκια, όταν η ιδιοκτήτρια τους - συλλέκτρια ζώων - αναγκάστηκε να τα διώξει μετά από παράπονα των γειτόνων και μεσολάβηση της αστυνομίας. Τα λάθη ήταν πολλά από όλες τις πλευρές, όμως οι αδικημένοι ήταν σε κάθε περίπτωση όπως πάντα, οι τετράποδοι φοβισμένοι φίλοι μας.

Τους βρήκαμε ξαπλωμένους κάτω από ένα σκουπιδοτενεκέ, μέσα στις λάσπες, διψασμένους και τρομαγμένους.

Από τον εγκλεισμό, στη λεωφόρο και μετά στο θάνατο βρέθηκαν τα περισσότερα από τα σκυλάκια της παρέας, όμως μετά από έκκληση ζωόφιλων που φροντίζουν τα ζώα στις περιοχές Κερατσινίου, Σχιστού, οι μικροί στάθηκαν τυχεροί και τώρα βρίσκονται σε ασφαλές σημείο.

Aν θέλετε να προσφέρετε τροφές ή άλλα είδη στην ομάδα που φροντίζει αδέσποτα στο Κερατσίνι-Σχιστό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Άντυ στο andypower71@hotmail.com και με την Ελευθερία στο liveloula26@windowslive.com

Αν θέλετε να υιοθετήσετε ή να φιλοξενήσετε ένα από τα σκυλάκια αυτά, επικοινωνήστε με το admin@pets.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos