Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τον είχαν δεμένο, χωρίς τροφή και νερό


Aυτός ο φουκαράς είναι ο Λίνο. Ο ταλαιπωρημένος σκυλάκος ήταν δεμένος στη μέση του πουθενά, χωρίς φαγητό, χωρίς νερό. Μόλις αρρώστησε, το «φιλεύσπλαχνο» αφεντικό του τον έλυσε και τον πήγε σε μια κυρία που φροντίζει αδέσποτα, η οποία τον τάιζε μέχρι που το ζώο κάποια μέρα εξαφανίστηκε. Παρότι η όψη του είναι αποκρουστική, το μόνο από το οποίο πάσχει είναι ψώρα. Όλες οι αιματολογικές του είναι καθαρές και δεν έχει Kala-azar.

Χρειάζεται συχνά μπάνιο με αντισηπτικά και αντιβίωση και φυσικά φροντίδα και καλό φαγητό, μέχρι να συνέλθει. Οι κοπέλες που τον βρήκαν - έχουν αναλάβει στο παρελθόν πολλά σκυλιά που χρειάζονταν δύσκολα χειρουργεία - κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια, καθώς η θεραπεία του χρειάζεται μήνες (και φυσικά δεν έχουν μόνο αυτό το σκυλί που φροντίζουν).

Αν θέλετε να βοηθήσετε οικονομικά:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑΛΗ
ΙΒΑΝ GR 24 0110 1990 0000 19951401108
BIC ETHNGRAA

Αν θέλετε να αγοράσετε κατευθείαν τα φάρμακα, για να τα προσφέρετε για τα ζώα, καλέστε στο 6944882480 ή 6947829826

Πηγή: strayshelp.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos