Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ/ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αυτά τα γλυκύτατα κουταβάκια των δύο μηνών ζητάνε σπίτι γιατί η κοπέλα που τα μεγάλωσε και τα λατρεύει,μένει στο ενοίκιο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον.έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες,άλλο είναι ντροπαλό άλλο παιχνιδιάρικο και άλλο αγαπησιάρικο.η μαμά τους είναι πολύ καλό και υπάκουο ημίαιμο σκυλί και ο πατέρας τους ένα λαμπραντόρ.

είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα.ζητάνε οικογένειες που θα τα αγαπάνε και δεν θα τα πετάξουν στο δρόμο μόλις μεγαλώσουν και πάψουν να είναι τόσο χαριτωμένα.πάντως κάνουν και για φύλακες λόγω μεγέθους και δεσίματος με τα αφεντικά τους.

Τηλ 6977502496 Μαρία-γειτόνισσα και Νικόλ 6950484627-ιδιοκτήτρια αλλά μιλάει αγγλικά κυρίως και λίγα ελληνικά..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos