Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βρήκαμε σκυλίτσα labrador..

Βρήκαμε αυτή την πολύ όμορφη καφέ labrador σκυλίτσα στην πλατεία της Πολιτείας, να ζητάει χάδια από τους περαστικούς και να παίζει στη μέση του δρόμου!

Είναι περίπου 5 μηνών, κούκλα με πολύ καλό χαρακτήρα, πανέξυπνη, υπάκοη και πολύ παιχνιδιάρα. Φοράει περιλέμιο χωρίς στοιχεία και δεν πρέπει να έχει μέινει πολλές μέρες χωρίς σπίτι. Προσπάθούμε να βρούμε τους ιδιοκτήτες της, ελπίζοντας ότι και εκείνοι την ψάχνουν…

Aν δεν βρεθούν, θα προχωρήσουμε σε αναδοχή μόνο σε φιλόζωους!

Φιλοξενείται προσωρινά σε ξενοδοχείο ζώων και είναι πλήρως εμβολιασμένη.

Θερμή παράκληση να το προωθήσετε σε όσους περισσότερους μπορείτε, τόσο για να μπορέσουμε να βρούμε την οικογένειά της όσο και σε περίπτωση που κάποιος θέλει να υιοθετήσει ΥΠΕΥΘΥΝΑ αυτό το πανέμορφο πλάσμα!

Για πληροφορίες: 697 3492111, 698 3700000

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos