Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SOS - Αδέσποτα κινδυνεύουν στα Καλύβια Αττικής

Καλημέρα

Μόλις έλαβα αυτό το μειλ σας σχετικά με τα 15 σκυλιά στα Καλύβια.
Το προωθώ άμεσα σε οσες φιλοζωικες εχω επικοινωνία καθώς και σε αρκετούς ενεργούς εθελοντές.

Καταρχάς πρέπει να γίνει μια καταγραφη των ζώων και των αναγκών τους (φωτογραφια για το καθενα,φυλο, ηλικια περιπου & τι ανάγκες έχει το καθένα)
Ετσι θα μπορέσουμε να προωθήσουμε και το θέμα της φιλοξενίας τόσο στα σωματεία (που ειναι πνιγμένα στα περιστατικά αλλά ελπίζουμε να μπορέσουν να κάνουν κάτι για τα πιο αρρωστα ζωα).

Αν μπορεί κανείς ας επικοινωνήσει στο μειλ με την κοπέλα για να κάνετε μαζί την καταγραφή των αναγκών ώστε στη συνέχεια να κανονισθούν μεταφορές κλπ.

Ελπίζω να βγει κατι

Με εκτίμηση

Χριστίνα Λόη
Εθελόντρια Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας

ALERT


<<Sos. ειναι απόλυτη ανάγκη περίπου 15 σκυλιά έχουνε την ανάγκη μας ειναι πολυυυυ αρωσστα και κινδυνεύουν από φόλες.....δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή αν ζούνε βρίσκονται στα καλύβια αττικής στην χωματερή κοντά σε μια πίστα μοτο κρος.τα σκυλιά βρίσκονται εκεί τριγύρω...χωρίς βοήθεια δεν μπορώ να κάνω τίποτα....δεν έχω εμπειρία βρίσκομαι εκεί σας ικετεύω ελάτε να βοηθήσετε>>

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ

Χαρίζονται 40 ήμερων περίπου ημιαιμα γκριφονακια από μπαμπά καθαρόαιμο γκριφον και μάμα ημιαιμη και οι δυο γονείς είναι μικρόσωμοι. Τα μώρα θα γίνουν μικρόσωμα είναι 5 συνολικά ..(4κοριτσακια,1 αγοράκι)..μονό σε αληθινούς φιλόζωους.
Θα δοθούν με την υποχρέωση να μπει τσιπακι και συμβόλαιο υιοθεσίας κατόπιν έλεγχου μας. πληρ. τηλ. αυστηρά με αναγνώριση 6945698887 ηράκλειο κρητης

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ GRIFFON-KANIS - κουκλίτσα!!!

Βρέθηκε έξω από ταβέρνα στα Βριλήσσια ΘΗΛΥΚΟ γκριφόν-κανίς, ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, περίπου 7 κιλά.
Οταν βρέθηκε ήταν ακούρεφτη, βρώμικη, απεριποίητη...είχε μαύρα χάλια όπως φαίνεται και στην 1η φωτογραφία. Πρέπει να είναι αρκετό καιρό στο δρόμο η καημένη. Είναι ΠΟΛΥ φιλική! ΔΕΝ λερώνει σε εσωτερικούς χώρους και έχει μάθει να τα πηγαίνει καλά με άλλα σκυλιά αλλά και με γάτες.
Οποιος το έχασε, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6973.024.266. Λόγω έλλειψης χώρου φιλοξενίας, ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ εάν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης της σύντομα.
Στη 2η φωτογραφία φαίνεται πώς έγινε μετά από μπανιάρισμα και κούρεμα. Δεν είναι μια κούκλα??!!
SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ