Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΡΗΣ. ΝΙΚΗΣΕ ΣΕ ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ ...ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ


Ο Πάρης. Ένας πανέμορφος, ισχυρός, θεόρατος σκύλος. Καθαρόαιμο rednose pitbull!
Καθαρόαιμος μαχητής που βγήκε ζωντανός τουλάχιστον από ΤΡΕΙΣ ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ!

Στα χέρια του ΖΣΕ βρέθηκε κατά τύχη μισοπεθαμένος ,με εμφανή τα σημάδια της πάλης. Με πολύ κόπο & αυτοθυσία των εθελοντών του ΖΣΕ, ο Πάρης μεταμορφώθηκε σε ένα πανέμορφο & λαμπερό ζώο.

Ομως κάποιοι δεν ήταν γραπτό να τον ξεχάσουν. ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ εκλάπη. Και τις τρείς φορές οι εθελοντές αυτοί με πραγματική αυταπάρνηση κίνησαν γη & ουρανό. Με καταγγελίες, με συνεχείς "φασαρίες" σε όλη την Ελευσίνα, κατάφεραν το ακατόρθωτο. Τον Πάρη τον πέταγαν πάλι νύχτα πίσω στο καταφύγιο μισοφαγωμένο & μισοπεθαμένο αλλά νικητή...αλλά ζωντανό.

Μάλλον στο τέλος τον ξέχασαν. Δυστυχώς αυτά τα ζώα εναλάσσονται πολύ γρήγορα από αυτά τα επιτήδεια κτήνη!

Η υιοθεσία του παραμένει μια δύσκολη υπόθεση. Βρήκε με πολύ κόπο ένα σπίτι να τον υιοθετήσει στο κέντρο της Αθήνας. Αλλά και από εκεί βρέθηκε να τριγυρνά στους δρόμους της Αθήνας (καθώς έφυγε από μια ανοιχτή πόρτα).
Ομως και πάλι η τύχη του ήταν πραγματικά ΒΟΥΝΟ αφού έπεσε στα χέρια εθελόντριας, φίλης μας!!!!! (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ & ΡΙΖΙΚΟ ΠΕΡΠΑΤΑ)!

Τώρα βρίσκεται πάλι πίσω από τα κάγκελα.Ασφαλής! Αλλά μόνος!
Δεν παλεύει με άλλα σκυλιά αλλά απορεί πως μπορεί να παλέψει με αυτά τα σίδερα που τον πνίγουν καθημερινά.Ενα σκυλί μαχητής μετατράπηκε σε φυλακισμένο!

Ποσες φορές άραγε να έχει ευχηθεί? "Μακάρι Θέε μου να πέθαινα μέσα στην αρένα.Περήφανα! Επώδυνα & σκληρά αλλά περήφανα"!

Πόσες φορές άραγε να έχει αναρωτηθεί: "΄Γιατί να γλύτωσα άραγε? Για να αργοσβήνω μόνος & ξεχασμένος?".

Ο Πάρης αν και μαχητής από γεννησιμιού του, αποτελεί ένα εξαιρετικό σκυλί καθώς ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Αποτελεί εξαιρετικό φύλακα γιατί δεν νομίζω ότι κανείς θα διατεθεί να τα βάλει μαζί του. Η ιδιαιτερότητα του βρίσκεται στο τρόπο που αντιμετωπίζει άλλα ζώα (γιατί με αυτά έμαθε να μάχεται).

Χρειάζεται οικογένεια & αγάπη. Πρέπει όμως να υιοθετηθεί μόνο από κάποιον που γνωρίζει πολύ καλά την φυλή και θα μπορέσει υπεύθυνα να ασχοληθεί μαζί του.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ & ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ!

Αννα 6976510568
Ροζίνα 6942830897, r_christodoulatou@yahoo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ

Χαρίζονται 40 ήμερων περίπου ημιαιμα γκριφονακια από μπαμπά καθαρόαιμο γκριφον και μάμα ημιαιμη και οι δυο γονείς είναι μικρόσωμοι. Τα μώρα θα γίνουν μικρόσωμα είναι 5 συνολικά ..(4κοριτσακια,1 αγοράκι)..μονό σε αληθινούς φιλόζωους. Θα δοθούν με την υποχρέωση να μπει τσιπακι και συμβόλαιο υιοθεσίας κατόπιν έλεγχου μας. πληρ. τηλ. αυστηρά με αναγνώριση 6945698887 ηράκλειο κρητης

Ημίαιμα λευκά λαμπραντόρ κουτάβια χάθηκαν στη Δροσιά

Xάσαμε τα σκυλάκια μας στην περιοχή της Δροσιάς. Είναι 5 μηνών ημίαιμα λαμπραντόρ αρσενικό και θηλυκό. Φορούσαν κόκκινο κολάρο και τα δύο. Δεν αποχωριζόταν ποτέ το ένα από το άλλο. Παρακαλούμε μάθετε κάτι επικοινωνείστε μαζί μου Ιωάννα 6932100957

Χάθηκε στα 'Ανω Λιόσια θηλυκό σκυλάκι, ημίαιμο γκριφόν

Χάθηκε στα 'Ανω Λιόσια θηλυκό σκυλάκι, ημίαιμο γκριφόν Έχει ασπρόμαυρο τρίχωμα και φοραέι θαλασσί περιλαίμιο Είναι αρκετά μικρόσωμη και την λένε Ραλλού. χάθηκε κοντα στο Αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ συνοικία Αγ. Γεώργιος Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την Ραλλού να επικοινωνήσει μαζί μας: 210-2382925, himaira7@gmail.com Θα δοθεί αμοιβή για την εύρεση της