Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΑΘΗΚΕ Η ΡΟΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ


Η σκυλίτσα της φωτογραφίας λέγεται Ρόζα , είναι στειρωμένη και περίπου τρίχρονη.

Ζούσε στο Διόνυσο για δύο χρόνια, αδέσποτη, είναι ήρεμη και πολύ φιλική.

Εχει εξαφανιστεί περίπου 15 ημέρες, και οι φιλόζωοι που την φρόντιζαν θεωρούν ότι την απομάκρυνε ιδιοκτήτης βίλας κοντά στον χωρο που ζούσε η Ρόζα, χωρίς να πειράζει κανέναν, διότι του χάλαγε την πρόσοψη της βίλας του.

Θεάθηκε στην λεωφόρο θησέως της Εκάλης και στο Μέγα Βασιλόπουλο της Εθνικής. Οι φιλόζωοι από τον φιλοζωϊκό του Διονύσου έτρέξαν αλλά δεν την βρήκαν.

Παρακαλώ προώθηστε το e-mail παντού. H Pόζα είναι πολυ φιλική, λείπει στους κατοίκους της περιοχής, δεν μπορεί να βρεί μόνη της τροφή και στις περιοχές που κινείται και εθεάθη, γίνονται συνεχώς δηλητηριάσεις αδέσποτων ζώων.

Τηλ 6944884735 /6944346804

Βασιλική Γώγου e-mail. v.gogou@desfa.gr κινητό :6944 884735

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos