Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΚΥΛΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Από τις 18/10/2010 ψάχνουμε να εντοπίσουμε που βρίσκονται τα 5 θηλυκά & στειρωμένα σκυλιά που βλέπετε στις φωτογραφίες και μαζί με αυτά πιθανώς 1-2 ακόμα. Ενα από αυτά έχει στραβό στόμα γιατί το είχε χτυπήσει ένα κλαρκ οταν ήταν κουτάβι.

Τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια τα φροντίζαμε στην άδεια αυλή μιας εταιρείας στην Μάνδρα Αττικής η οποία μεταφέρθηκε λόγω οικονομικής κρίσης και φεύγοντας μαζί με το κτίριο άφησε και τα σκυλιά. Εξάλλου δεν ήταν "δικά" τους. Απλά τα ταϊζαν και αυτοί. Τώρα που ξανανοικιάστηκε ο χώρος τα σκυλιά απόμακρύνθηκαν από εκει χωρίς να προλάβουμε να αντιδράσουμε.

Από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες τα σκυλιά μάλλον μεταφέρθηκαν στα Μέγαρα. Θα μπορούσαν όμως να βρίσκονται και οπουδήποτε στις γύρω περιοχές. Αν κάποιος τα έχει εντοπίσει παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Παρόλο που δεν ξέρω που θα μπορούσα να τα εγκαταστήσω σε περίπτωση που τα βρω, πρέπει οπωσδήποτε να μάθω που βρίσκονται και σε τι κατάσταση είναι. Θέλω να ελπίζω οτι εκεί που βρίσκονται τα φροντίζουν και έχουν βρεί ένα φιλόξενο χώρο. Αν όμως δεν είναι καλά ελπίζω οτι θα καταφέρουμε να τους βρούμε καινούργια σπιτια.

(Υ.Γ. αυτός που τα μετέφερε και που είναι και ο μόνος που ξέρει και που ακριβώς τα πήγε ήταν Πακιστανός εργάτης που δυστυχώς έφυγε για την πατρίδα του.)

Τηλ.επικοινωνίας 6972 556006

Ευχαριστώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos