Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΙΜΗΣ


ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΖΩΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΜΟΝΙΜΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ-ΑΞΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ! ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ!

ΤΗΛ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΜΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ 6979913007-6945698887 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ, ΕΛΕΓΜΕΝΟΣ, ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙ, 1ΧΡΟΝΟΥ ΣΧΕΔΟΝ.

ΑΨΟΓΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.. ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.. ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΥΓΧΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ,ΒΟΣΚΟΙ,ΚΥΝΗΓΟΙ..
ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos