Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

για λάτρεις της ράτσας pug


Ο Valentino είναι ένα σκυλάκι 13 χρονών που ζούσε μια όμορφη ζωή με την Linda, σκυλίτσα 11 ετών και την ανθρώπινη μαμά του. Η μαμά τους δυστυχώς απεβίωσε και τα δυο σκυλάκια έμειναν μόνα στο τεράστιο σπίτι, με μοναδική συντροφιά ο ένας τον άλλον. Οι γιοι της κυρίας θα πήγαιναν τα μικρά σκυλάκια για ευθανασία καθώς τόσο βάρος ποιός μπορεί να το αντέξει...
Γλίτωσαν στο παρά πέντε αφού ο Χάρης άνοιξε το σπιτικό του και δέχτηκε να φιλοξενήσει τα παππουδάκια μέχρι να βρουν ένα μόνιμο σπιτάκι να υιοθετηθούν.
Ο Valentino έχει γίνει η ουρά της Linda (μιας δεν βλέπει καλά) και δεν κάνει βήμα χωρίς την Linda του. Κάνει αργές κινήσεις λόγω ηλικίας αλλά το βλέμμα του είναι όλο σοφία.. Αποφάσισε να πάρει τη ζωή με καλό μάτι αφού την γλίτωσε στο παρά πέντε...
Κάθεται ήρεμος στο μαξιλάρι του και ονειροπολεί.. ίσως σκέφτεσαι τη μαμά του... ποιός ξέρει...
Η Linda μπορεί να χαρακτηριστεί σαν την ψυχή του party. Την γνωρίσαμε λίγο και μας θύμησε την Σπεράντζα Βρανά!! Πληθωρική και ναζιάρα, μέσα στο κέφι και την όρεξη, παρ' όλα τα 11 χρονάκια της..
Λατρεύει τα χάδια και της αρέσει να τρίβει το κεφάλι της στο μαξιλάρι της με μανία! Προστατεύει τον Valentino και τον αγαπά αλλά θέλει κι αυτή να αποκατασταθεί, ολόκληρο κορίτσι πλέον!
Και τα δύο σκυλάκια είναι εμβολιασμένα και τσιπαρισμένα. Είναι καθαρόαιμα pug με pedigree. Η Linda είναι στειρωμένη.
Ζητούν ένα σπιτάκι, να είναι κάπου μαζί, ήρεμα κι αγαπημένα. Δεν ξέρουμε πόσα χρόνια τους μένουν αλλά θα τους δώσουμε μία ζωή με αξιοπρέπεια, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται σε μερικούς..
Για πληροφορίες για την Linda και τον Valentino, fgazepidou@gmail.com , gkekadwra@gmail.com , 6948 369 979

SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ

Χαρίζονται 40 ήμερων περίπου ημιαιμα γκριφονακια από μπαμπά καθαρόαιμο γκριφον και μάμα ημιαιμη και οι δυο γονείς είναι μικρόσωμοι. Τα μώρα θα γίνουν μικρόσωμα είναι 5 συνολικά ..(4κοριτσακια,1 αγοράκι)..μονό σε αληθινούς φιλόζωους.
Θα δοθούν με την υποχρέωση να μπει τσιπακι και συμβόλαιο υιοθεσίας κατόπιν έλεγχου μας. πληρ. τηλ. αυστηρά με αναγνώριση 6945698887 ηράκλειο κρητης

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ GRIFFON-KANIS - κουκλίτσα!!!

Βρέθηκε έξω από ταβέρνα στα Βριλήσσια ΘΗΛΥΚΟ γκριφόν-κανίς, ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, περίπου 7 κιλά.
Οταν βρέθηκε ήταν ακούρεφτη, βρώμικη, απεριποίητη...είχε μαύρα χάλια όπως φαίνεται και στην 1η φωτογραφία. Πρέπει να είναι αρκετό καιρό στο δρόμο η καημένη. Είναι ΠΟΛΥ φιλική! ΔΕΝ λερώνει σε εσωτερικούς χώρους και έχει μάθει να τα πηγαίνει καλά με άλλα σκυλιά αλλά και με γάτες.
Οποιος το έχασε, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6973.024.266. Λόγω έλλειψης χώρου φιλοξενίας, ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ εάν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης της σύντομα.
Στη 2η φωτογραφία φαίνεται πώς έγινε μετά από μπανιάρισμα και κούρεμα. Δεν είναι μια κούκλα??!!
SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ