Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εγκαταλελειμμένα κουτάβια


βρήκαμε 5 κουτάβια, 2 αρσενικά και 3 θηλυκά, παρατημένα σε ερημική περιοχή. Τα πήγαμε σε κτηνίατρο, είναι υγιέστατα περίπου 2 μηνών και θα γίνουν μικρού προς μεσαίου μεγέθους.

Τα αποπαρασιτώσαμε και προς το παρόν τα φιλοξενούμε στο σπίτι μας, αλλα δεν έχουμε την δυνατότητα να τα κρατήσουμε (έχουμε ήδη και άλλα κατοικίδια).

Σας επισυνάπτουμε μερικές φωτογραφίες τους, παρακαλούμε να τις προωθήσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε φιλόζωους που πιθανώς να ενδιαφέρονται να τα υιοθετήσουν ή ακόμα και να τα φιλοξενήσουν μεχρι να βρεθεί καποιος να τα κρατήσει.

Εχω ήδη αναρτήσει σχετικό σύνδεσμο στη σελίδα του κυνοκομείου στο Facebook καθώς και αγγελία στις κρητικές αγγελίες, ενώ επικοινώνησα και με τις υπόλοιπες φιλοζωικές οργανώσεις στο Ηράκλειο. Σας παρακαλώ βοηθήστε τα γιατί πολύ δύσκολα τα φέρνω "βόλτα".

Τα στοιχεία μου για περαιτέρω επικοινωνία είναι τα εξής: 6974454390, Φακίρης Κώστας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos