Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΜΠΡΟΥΝΟ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ


Είχε χαθεί στις 16/2 απο την Αγ.Βαρβάρα στο Χαλάνδρι.Ο Σύλλογος μας ειδοποιήθηκε 6 μέρες μετά.Αμέσως στείλαμε αγγελίες στο site μας www.filoizoon.gr,και σε διάφορες άλλες φιλοζωικές ιστοσελίδες,στα μέλη και φίλους μας και στους γειτονικούς μας φιλοζωικούς.
Σήμερα ξαφνικά και ανέλπιστα μετά τόσες μέρες που δεν υπήρξε καμμιά πληροφορία και κανένα ίχνος του Μπρούνο,η Λυδία απο την Αγ.Παρασκευή ΄εκανε το Θαύμα της!!!!!!!!
Χάρις στη παρατηρητικότητα της,οταν τον είδε τυχαία στο δρόμο,μέσα απο το αυτοκίνητο ,κάτι της θύμισε και μου τηλεφώνησε να με ρωτήσει και να μου κάνει την περιγραφή....
Σκέφθηκα οτι μπορεί να είναι ο Μπρούνο,με μεγάλη πιθανότητα
λάθους βέβαια,πράγμα που έχει συμβεί δυστυχώς πολλές φορές να έχεις μια πληροφορία και να στείλεις τους ανθρώπους μέσα στ άγρια μεσάνυκτα και τελικά να μην είναι το ζώο τους.
Όμως καλύτερα να το ψάξεις κι ας είναι και άδικα,παρά να αγνοήσεις μια πληροφορία που τελικά μπορεί να είναι και ακριβής,όπως στη περίπτωση του Μπρούνο που τελικά ήταν τυχερός.
Η μαμά του η Χριστίνα έβγαλε στη κυριολεξία φτερά και σε λίγα
λεπτά βρέθηκε στο Κοντόπευκο της Αγ.Παρασκευής,ενω εν τω μεταξύ η Λυδία μετά το τηλεφώνημα της γύρισε πίσω και τον έπιασε....
Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω την αντίδραση της Χριστίνας,
μόλις έφθασε στο σημείο που της υπέδειξα και διαπίστωσε οτι ήταν ο αγαπημένος της Μπρούνο.
Μου τηλεφώνησε κλαίγοντας και ουρλιάζοντας απο χαρά οτι τον βρήκε.Και η δική μου η χαρά ακόμη μεγαλύτερη.
Να είσθε καλά κορίτσια μου φτιάξατε τη μέρα μου.Μέσα στο
γκρίζο των ημερών και κυριολεκτικά και μεταφορικά,μια αχτίδα
ήλιου να μας ζεστάνει τις καρδιές μας,το έχουμε τόσο ανάγκη
άλλωστε όλοι μας.....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ

Χαρίζονται 40 ήμερων περίπου ημιαιμα γκριφονακια από μπαμπά καθαρόαιμο γκριφον και μάμα ημιαιμη και οι δυο γονείς είναι μικρόσωμοι. Τα μώρα θα γίνουν μικρόσωμα είναι 5 συνολικά ..(4κοριτσακια,1 αγοράκι)..μονό σε αληθινούς φιλόζωους.
Θα δοθούν με την υποχρέωση να μπει τσιπακι και συμβόλαιο υιοθεσίας κατόπιν έλεγχου μας. πληρ. τηλ. αυστηρά με αναγνώριση 6945698887 ηράκλειο κρητης

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ GRIFFON-KANIS - κουκλίτσα!!!

Βρέθηκε έξω από ταβέρνα στα Βριλήσσια ΘΗΛΥΚΟ γκριφόν-κανίς, ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, περίπου 7 κιλά.
Οταν βρέθηκε ήταν ακούρεφτη, βρώμικη, απεριποίητη...είχε μαύρα χάλια όπως φαίνεται και στην 1η φωτογραφία. Πρέπει να είναι αρκετό καιρό στο δρόμο η καημένη. Είναι ΠΟΛΥ φιλική! ΔΕΝ λερώνει σε εσωτερικούς χώρους και έχει μάθει να τα πηγαίνει καλά με άλλα σκυλιά αλλά και με γάτες.
Οποιος το έχασε, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6973.024.266. Λόγω έλλειψης χώρου φιλοξενίας, ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ εάν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης της σύντομα.
Στη 2η φωτογραφία φαίνεται πώς έγινε μετά από μπανιάρισμα και κούρεμα. Δεν είναι μια κούκλα??!!
SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ