Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα αδεσποτάκια της Ελευσίνας χρειάζονται τροφή


Φίλοι μας,

χάρη στην πολύτιμη στήριξή σας (με δωρεές σκυλόσπιτων, τροφών, φαρμάκων και εθελοντικής εργασίας) τα σκυλάκια μας κατάφεραν και πέρασαν τον δύσκολο χειμώνα στην "άστεγη-στέγη".

Δυστυχώς μια πληθώρα έκτακτων και βαρέων περιστατικών που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε, με μεγάλα έξοδα για γιατρούς, περίθαλψη σε κτηνιατρεία και επεμβάσεις που μας έβγαλαν κατά πολύ εκτός προυπολογισμού, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώνουμε ότι τα οικονομικά μας δεν επαρκούν για προμήθεια αρκετών τροφών.
Τα αποθέματα μας λιγόστεψαν επικίνδυνα και ύστερα από την πολύτιμη δωρεά φίλων έχουμε εξασφαλίσει τροφή για μόλις δέκα ημέρες.
Παρακαλούμε λοιπόν για τη βοήθεια σας.

Ένα σακί τροφή είναι αρκετό για να ταΐσουμε 40 σκυλάκια για μια μέρα.
Εάν επιθυμείτε να συνεισφέρετε χρηματικά ο λογαριασμός του συλλόγου είναι
EUROBANK, ΙΒΑΝ GR 51 0260 0560 0000 1010 1240 559

Τηλέφωνα επικοινωνίας και email
6941594475, 6942830897, 6945951238
r_christodoulatou@yahoo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ

Χαρίζονται 40 ήμερων περίπου ημιαιμα γκριφονακια από μπαμπά καθαρόαιμο γκριφον και μάμα ημιαιμη και οι δυο γονείς είναι μικρόσωμοι. Τα μώρα θα γίνουν μικρόσωμα είναι 5 συνολικά ..(4κοριτσακια,1 αγοράκι)..μονό σε αληθινούς φιλόζωους.
Θα δοθούν με την υποχρέωση να μπει τσιπακι και συμβόλαιο υιοθεσίας κατόπιν έλεγχου μας. πληρ. τηλ. αυστηρά με αναγνώριση 6945698887 ηράκλειο κρητης

ΒΡΕΘΗΚΕ GRIFFON-KANIS - κουκλίτσα!!!

Βρέθηκε έξω από ταβέρνα στα Βριλήσσια ΘΗΛΥΚΟ γκριφόν-κανίς, ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, περίπου 7 κιλά.
Οταν βρέθηκε ήταν ακούρεφτη, βρώμικη, απεριποίητη...είχε μαύρα χάλια όπως φαίνεται και στην 1η φωτογραφία. Πρέπει να είναι αρκετό καιρό στο δρόμο η καημένη. Είναι ΠΟΛΥ φιλική! ΔΕΝ λερώνει σε εσωτερικούς χώρους και έχει μάθει να τα πηγαίνει καλά με άλλα σκυλιά αλλά και με γάτες.
Οποιος το έχασε, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6973.024.266. Λόγω έλλειψης χώρου φιλοξενίας, ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ εάν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης της σύντομα.
Στη 2η φωτογραφία φαίνεται πώς έγινε μετά από μπανιάρισμα και κούρεμα. Δεν είναι μια κούκλα??!!
SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Πέταξαν στο δρόμο άρρωστη σκυλίτσα την ώρα που τα σκουλήκια έτρωγαν τη σάρκα του ανυπεράσπιστου ζώου!

Συγκεκριμένα, κάποιοι που θέλουν να λέγονται άνθρωποι, σε γειτονιά του Γέρακα Αττικής παράτησαν στο δρόμο μια ανυπεράσπιστη σκυλίτσα σε πολύ άσχημη κατάσταση ενώ τα σκουλήκια την έτρωγαν ζωντανή.

Τη λένε Γκλόρια και είναι ένα μαύρο ημίαιμο λαμπραντόρ που την είχαν πετάξει στο δρόμο από παλιά και ζούσε τα τελευταία 9 χρόνια σε μια γειτονιά του Γέρακα. Το ζωάκι που  ήταν πολύ φιλικό με τους ανθρώπους, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής και είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες, εμφανίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την Παρασκευή το απόγευμα πεταμένη στο δρόμο να την τρώνε στην κυριολεξία ζωντανή τα σκουλήκια και οι μύγες.

Η σκυλίτσα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Κτηνιατρική Κλινική του κ. Θεοδωρίδη στη Νέα Ερυθραία.

Ο γιατρός με θάρρος και λεβεντιά (κάτι που χαρακτηρίζει τους Πόντιους), ενώ το ζωάκι είναι αδέσποτο και είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει, σε καμία στιγμή δεν σκέφτηκε να του κάνει ευθανασία και έδωσε μάχη για να το σώσει.



Όποιος μπορεί ν…