Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα αδεσποτάκια της Ελευσίνας χρειάζονται τροφή


Φίλοι μας,

χάρη στην πολύτιμη στήριξή σας (με δωρεές σκυλόσπιτων, τροφών, φαρμάκων και εθελοντικής εργασίας) τα σκυλάκια μας κατάφεραν και πέρασαν τον δύσκολο χειμώνα στην "άστεγη-στέγη".

Δυστυχώς μια πληθώρα έκτακτων και βαρέων περιστατικών που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε, με μεγάλα έξοδα για γιατρούς, περίθαλψη σε κτηνιατρεία και επεμβάσεις που μας έβγαλαν κατά πολύ εκτός προυπολογισμού, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώνουμε ότι τα οικονομικά μας δεν επαρκούν για προμήθεια αρκετών τροφών.
Τα αποθέματα μας λιγόστεψαν επικίνδυνα και ύστερα από την πολύτιμη δωρεά φίλων έχουμε εξασφαλίσει τροφή για μόλις δέκα ημέρες.
Παρακαλούμε λοιπόν για τη βοήθεια σας.

Ένα σακί τροφή είναι αρκετό για να ταΐσουμε 40 σκυλάκια για μια μέρα.
Εάν επιθυμείτε να συνεισφέρετε χρηματικά ο λογαριασμός του συλλόγου είναι
EUROBANK, ΙΒΑΝ GR 51 0260 0560 0000 1010 1240 559

Τηλέφωνα επικοινωνίας και email
6941594475, 6942830897, 6945951238
r_christodoulatou@yahoo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos