Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ο Σύλλογος Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου και 20 μέλη του καλλιτέχνες, οργανώνουν ένα εικαστικό γεγονός στο Χαλάνδρι, μια έκθεση ζωγραφικής στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου (Δαναΐδων και Αντιγόνης), από την Δευτέρα 11 Απρίλη 2011 μέχρι και την Τρίτη 19 του μήνα.
Οι καλλιτέχνες , εκφράζοντας και με έναν άλλο τρόπο την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τους φίλους μας τα ζώα και ιδιαίτερα για τους αδέσποτους «συμπολίτες» μας, προσφέρουν τα έργα τους σε τιμές, που απέχουν πολύ από την πραγματική τους αξία, κατανοώντας την οικονομική κρίση αλλά και θέλοντας να στηρίξουν το έργο του φιλοζωικού συλλόγου.

Την προσπάθεια, που καταβάλλουν τα μέλη του τόσο για την φροντίδα και την περίθαλψη των αδέσποτων φίλων μας, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να ζήσουν με αξιοπρέπεια ανάμεσά μας όσο και για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την «υιοθεσία» τους, ώστε να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Στα εγκαίνια της έκθεσης τη Δευτέρα 11 Απρίλη , στις 7.30 μ.μ. θα παρευρίσκονται και οι καλλιτέχνες, που εκθέτουν τα έργα τους ώστε να γνωριστούμε και να κουβεντιάσουμε μαζί τους.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά : πρωί από τις 10.00 -13.00 και το απόγευμα από 19.00 μέχρι 21.00 & Σάββατο 11.00-13.00
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2106814276 και 6973698750

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ

Χαρίζονται 40 ήμερων περίπου ημιαιμα γκριφονακια από μπαμπά καθαρόαιμο γκριφον και μάμα ημιαιμη και οι δυο γονείς είναι μικρόσωμοι. Τα μώρα θα γίνουν μικρόσωμα είναι 5 συνολικά ..(4κοριτσακια,1 αγοράκι)..μονό σε αληθινούς φιλόζωους.
Θα δοθούν με την υποχρέωση να μπει τσιπακι και συμβόλαιο υιοθεσίας κατόπιν έλεγχου μας. πληρ. τηλ. αυστηρά με αναγνώριση 6945698887 ηράκλειο κρητης

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ GRIFFON-KANIS - κουκλίτσα!!!

Βρέθηκε έξω από ταβέρνα στα Βριλήσσια ΘΗΛΥΚΟ γκριφόν-κανίς, ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, περίπου 7 κιλά.
Οταν βρέθηκε ήταν ακούρεφτη, βρώμικη, απεριποίητη...είχε μαύρα χάλια όπως φαίνεται και στην 1η φωτογραφία. Πρέπει να είναι αρκετό καιρό στο δρόμο η καημένη. Είναι ΠΟΛΥ φιλική! ΔΕΝ λερώνει σε εσωτερικούς χώρους και έχει μάθει να τα πηγαίνει καλά με άλλα σκυλιά αλλά και με γάτες.
Οποιος το έχασε, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6973.024.266. Λόγω έλλειψης χώρου φιλοξενίας, ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ εάν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης της σύντομα.
Στη 2η φωτογραφία φαίνεται πώς έγινε μετά από μπανιάρισμα και κούρεμα. Δεν είναι μια κούκλα??!!
SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ