Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χαλανδρι χαθηκε και ψαχνουμε τον ΟΜΗΡΟ


Από το Χαλανδρι κ συγκεκριμένα από την οδό Ορεστη Μακρή, «εξαφανίστηκε», λες κι άνοιξε η γη κ τον κατάπιε, ο ΟΜΗΡΟΣ.


Μπορεί να είναι οπουδήποτε, αυτός ο γλυκός κ φιλικός σκυλακος που ΠΟΤΕ δεν απομακρυνόταν από τη γειτονιά και το στέκι του. Υποψιαζόμαστε ότι κάποιος «καλός»γείτονας τον απομακρυνε, γι αυτό…δείτε τον προσεκτικά, μπορεί να περάσει πλάι σας..


Σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους εθελοντές του συλλόγου «φίλοι των ζώων Χαλανδρίου» στα 6973698750 & 2106814276. Φορούσε περιλαίμιο κ κονκάρδα αλλά το πιο πιθανό είναι ότι του τα έχουν αφαιρεσει!! Βοηθήστε μας να τον βρούμε….

Υ.Γ Παρακαλούμε πολύ προωθήστε οπου μπορείτε,υπάρχουν βάσιμες υποψίες,οτι τον μετέφεραν εκτός Χαλανδρίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ

Χαρίζονται 40 ήμερων περίπου ημιαιμα γκριφονακια από μπαμπά καθαρόαιμο γκριφον και μάμα ημιαιμη και οι δυο γονείς είναι μικρόσωμοι. Τα μώρα θα γίνουν μικρόσωμα είναι 5 συνολικά ..(4κοριτσακια,1 αγοράκι)..μονό σε αληθινούς φιλόζωους.
Θα δοθούν με την υποχρέωση να μπει τσιπακι και συμβόλαιο υιοθεσίας κατόπιν έλεγχου μας. πληρ. τηλ. αυστηρά με αναγνώριση 6945698887 ηράκλειο κρητης

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos