Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

HUSKY MALAMUT


Τον βρήκαμε να τριγυρνάει στα Βριλήσσια.
Είναι αρσενικός, περίπου 10 χρονών, μεγαλόσωμος αλλά πολύ αδυνατισμένος και από ό,τι μας είπε η κτηνίατρος που τον είδε (και τον βρήκε ΑΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟ), είναι γνήσιο HUSKY MALAMUT.
Φορά υφασμάτινο κόκκινο περιλαίμιο με μεταλλικό κούμπωμα.
Eίναι πολύ ανήσυχος και μελαγχολικός, ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.


Ανακαλύψαμε ότι έχει καρκίνο και κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα. Τον κρατάμε προσωρινά σε κτηνίατρο. Λόγω των προβλημάτων που έχει και της ηλικίας του ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεθεί ενδιαφερόμενος να τον υιοθετήσει….

Βοηθήστε μας σας παρακαλώ, αν μπορείτε, να βρούμε τους δικούς του.


Αν είναι δυνατόν να το αναφέρετε σε τηλεοπτικές εκπομπές (στο Παρά Τρίχα, στην Πρωινή Μελέτη, στο Φώτης & Μαρία) ή όπου αλλού νομίζετε πως μπορεί να βοηθήσει.


Ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση,

Υρώ Ιορδάνη, ΤΗΛ: 6944.694.448
--

SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos