Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SOS!!! ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ


Είχε βρει καταφύγιο στην πιλοτή μιας πολυκατοικίας στα Βριλήσσια. Μέχρι πρόσφατα... που κάποιοι από τους κατοίκους της πέταξαν την κούτα που κούρνιαζε και τα μπωλάκια με φαϊ + νερό που της είχαν βάλει οι πιο φιλόξενοι της πολυκατοικίας.

Τώρα, η Κάλυ δεν λέει να ξεκολλήσει από τον κήπο αυτό. Όλο τρυπώνει μέσα, κλαίει και φωνάζει σαν να παρακαλεί να της επιστραφούν τα φτωχά υπάρχοντά της και η άδεια να παραμείνει…

Ο Σύλλογός μας δέχεται ΔΙΑΡΚΩΣ ανώνυμες τηλεφωνικές ΑΠΕΙΛΕΣ ότι αν δεν την απομακρύνουμε, θα την…εξαφανίσουν. Είμαστε σε απόγνωση.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!! Χρειαζόμαστε προσωρινή φιλοξενία για την Κάλυ. Η μικρούλα μας είναι μάξιμουμ 1 έτους, ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΗ, φιλική και βρέθηκε προ 2μήνου φρεσκο-στειρωμένη.

Παρά τις αγγελίες μας, δεν φάνηκε κανείς να την αναζητά…
Όποιος υπεύθυνα, εντός Αττικής, θα ήθελε να την υιοθετήσει (ή ΕΣΤΩ να την φιλοξενήσει) ας τηλεφωνήσει στο 6973.024.266 ή ας μας γράψει μήνυμα στο syllogos.adespota.vrilission@gmail.com (με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ).

Οι υπόλοιποι, παρακαλούμε, στείλτε / κοινοποιήστε την αγγελία αυτή όσο περισσότερο μπορείτε!!

Είναι κρίμα να χαθεί τόσο άδικα μια γλυκιά και υγιέστατη ζωούλα που δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε σπουργίτι…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos