Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΣΚΥΛΑΚΙ


Πριν μια εβδομάδα περίπου,μικρόσωμο σκυλάκι τύπου γκριφόν,τρύπωσε σε μια μονοκατοικία στην Ζ.Μωρέας στο Χαλάνδρι.

Είναι πολύ φοβισμένο και αγχωμένο δεν στέκεται καθόλου να το πλησιάσεις.Κάποιοι απο τους ενοίκους το φρόντισαν,δίνοντας του φαγητό και νερό,αλλά δυστυχώς αυτή η οικογένεια που είχε τη διάθεση να το φιλοξενήσει θα λείψει για ενα μεγάλο διάστημα,οι υπόλοιποι ένοικοι,είναι αδιάφοροι και δεν ξέρουμε,αν το αφήσουν να παραμείνει στο χώρο τους.

Παρακαλούμε πολύ,αν κάποιος φίλος έχει τη δυνατότητα να το φιλοξενήσει,η κάποιος που κατοικεί σε κοντινή απόσταση,να το έχει κατα νου και να το φροντίζει μέχρι να βρεθεί κάτι μονιμότερο.

Τηλ.Συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου:2106814276,6973698750,6979640320.Ευχαριστούμε

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ

Χαρίζονται 40 ήμερων περίπου ημιαιμα γκριφονακια από μπαμπά καθαρόαιμο γκριφον και μάμα ημιαιμη και οι δυο γονείς είναι μικρόσωμοι. Τα μώρα θα γίνουν μικρόσωμα είναι 5 συνολικά ..(4κοριτσακια,1 αγοράκι)..μονό σε αληθινούς φιλόζωους.
Θα δοθούν με την υποχρέωση να μπει τσιπακι και συμβόλαιο υιοθεσίας κατόπιν έλεγχου μας. πληρ. τηλ. αυστηρά με αναγνώριση 6945698887 ηράκλειο κρητης

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos