Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ


Η αξιαγάπητη μικρή στις φωτογραφίες ανακαλύφθηκε πρίν από 4-5 μήνες να ζει έξω από την καφετέρια ενός ιατρικού
κέντρου στην Παλλήνη.

Επισκεπτόμουν συχνά τον χώρο γιατί εκεί βρίσκεται ο οδοντίατρός μου, ο οποίος μου είπε ότι
την έχουν αφήσει εκεί από νεογέννητο.

Είναι ένα ήμερο, φιλικό και αξιαγάπητο θηλυκό σκυλάκι 8 περίπου μηνών. Δυστυχώς εκεί που βρίσκεται είναι εκτεθειμένο
σε κρύο, βροχή κλπ και αρκείται σε ένα πολύ μικρό χαλάκι της καφετέριας του ιατρικού κέντρου. Θα ήθελα πάαρα πολύ
να την έκανα σύντροφο στη ζωή μου, μα έχω πολλά ζώα και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι και σε κατάσταση εγκυμοσύνης, κάτι που δεν μου επιτρέπει να το κάνω. Έχω ήδη μιλήσει με τον δήμο και από την επόμενη εβδομάδα θα της κάνουν στείρωση, από ότι μου είπαν. Θα ήθελα μία καλή τύχη για αυτό το γλυκό ζώο.

Όποιος έρθει σε επαφή μαζί της, του κλέβει την καρδιά από την πρώτη στιγμή γιατί "μιλάνε" τα μάτια της και μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά!!!

Ας κάνουμε μία προσπάθεια να βοηθήσουμε αυτήν την ψυχούλα να βρει την αγάπη που ψάχνει σε ένα σπίτι.
Τηλ. επικοινωνίας 6974-143110
κ. Πόπη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ

Χαρίζονται 40 ήμερων περίπου ημιαιμα γκριφονακια από μπαμπά καθαρόαιμο γκριφον και μάμα ημιαιμη και οι δυο γονείς είναι μικρόσωμοι. Τα μώρα θα γίνουν μικρόσωμα είναι 5 συνολικά ..(4κοριτσακια,1 αγοράκι)..μονό σε αληθινούς φιλόζωους.
Θα δοθούν με την υποχρέωση να μπει τσιπακι και συμβόλαιο υιοθεσίας κατόπιν έλεγχου μας. πληρ. τηλ. αυστηρά με αναγνώριση 6945698887 ηράκλειο κρητης

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ GRIFFON-KANIS - κουκλίτσα!!!

Βρέθηκε έξω από ταβέρνα στα Βριλήσσια ΘΗΛΥΚΟ γκριφόν-κανίς, ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, περίπου 7 κιλά.
Οταν βρέθηκε ήταν ακούρεφτη, βρώμικη, απεριποίητη...είχε μαύρα χάλια όπως φαίνεται και στην 1η φωτογραφία. Πρέπει να είναι αρκετό καιρό στο δρόμο η καημένη. Είναι ΠΟΛΥ φιλική! ΔΕΝ λερώνει σε εσωτερικούς χώρους και έχει μάθει να τα πηγαίνει καλά με άλλα σκυλιά αλλά και με γάτες.
Οποιος το έχασε, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6973.024.266. Λόγω έλλειψης χώρου φιλοξενίας, ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ εάν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης της σύντομα.
Στη 2η φωτογραφία φαίνεται πώς έγινε μετά από μπανιάρισμα και κούρεμα. Δεν είναι μια κούκλα??!!
SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ