Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ


Η αξιαγάπητη μικρή στις φωτογραφίες ανακαλύφθηκε πρίν από 4-5 μήνες να ζει έξω από την καφετέρια ενός ιατρικού
κέντρου στην Παλλήνη.

Επισκεπτόμουν συχνά τον χώρο γιατί εκεί βρίσκεται ο οδοντίατρός μου, ο οποίος μου είπε ότι
την έχουν αφήσει εκεί από νεογέννητο.

Είναι ένα ήμερο, φιλικό και αξιαγάπητο θηλυκό σκυλάκι 8 περίπου μηνών. Δυστυχώς εκεί που βρίσκεται είναι εκτεθειμένο
σε κρύο, βροχή κλπ και αρκείται σε ένα πολύ μικρό χαλάκι της καφετέριας του ιατρικού κέντρου. Θα ήθελα πάαρα πολύ
να την έκανα σύντροφο στη ζωή μου, μα έχω πολλά ζώα και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι και σε κατάσταση εγκυμοσύνης, κάτι που δεν μου επιτρέπει να το κάνω. Έχω ήδη μιλήσει με τον δήμο και από την επόμενη εβδομάδα θα της κάνουν στείρωση, από ότι μου είπαν. Θα ήθελα μία καλή τύχη για αυτό το γλυκό ζώο.

Όποιος έρθει σε επαφή μαζί της, του κλέβει την καρδιά από την πρώτη στιγμή γιατί "μιλάνε" τα μάτια της και μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά!!!

Ας κάνουμε μία προσπάθεια να βοηθήσουμε αυτήν την ψυχούλα να βρει την αγάπη που ψάχνει σε ένα σπίτι.
Τηλ. επικοινωνίας 6974-143110
κ. Πόπη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos