Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκκληση για (εύκολη) φιλοξενία αγάπης…


Η γλυκιά μας Σόλβι, ένα σπάνιου χαρακτήρα γλυκό σκυλάκι 10 μόνο κιλών, έχει την ανάγκη σας… Ζητάει για λίγες μέρες να φιλοξενηθεί σε χώρο χωρίς σκυλιά, μέχρι να ολοκληρώσει τη θεραπεία της πνευμονίας της…..

Μέρες που είναι, σας παρακαλούμε, κάποια γωνιά για τη σολβι στο σπίτι σας και στη καρδιά σας, δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει…..

Είναι προστατευμένη των εθελοντών του συλλόγου «φίλοι των ζώων Χαλανδρίου», την έχουμε μεγαλώσει από μωρό με κλειστά μάτια…Είναι ήδη χρονιάρα, στειρωμένη και πολύ καλόβολη.


Δεν έχουμε χώρο στα σπίτια μας που είναι γεμάτα από αδέσποτα που περιθάλπουμε, γι αυτό ζητάμε τη βοήθεια σας…..Μόνο την αντιβίωση της πρέπει να παίρνει κι όταν τελειώσει η θεραπεία της, θα την βάλουμε πάλι μαζί με τα αδεσποτακια μας…..

Με όσο περίσσευμα καρδιάς έχετε, μην αγνοήσετε αυτή την έκκληση..


Η συμβίωση με την Σολβι θα σας εντυπωσιάσει και θα σας συγκινησει. Είναι εύκολη περίπτωση φιλοξενίας και πολύ σημαντική για τη ζωή της.


Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα 6945386096 & 6986008025….για να κάνετε Πάσχα μαζί με την Σολβίτσα……

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos