Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΙΦΟΝ ΤΕΡΡΙΕ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ


Αγαπητοί φίλοι

Με χαρά σας ενημερώνουμε,οτι ο αγαπημένος μας Όμηρος η χαρακτηριστική φατσούλα της ρεματιάς που είχε "χαθεί" στις 24/3 ,βρέθηκε ....στα Ιλίσσια. Περιχαρής γύρισε στα παλιά και αγαπημένα του στέκια.Ευτυχώς τέλος καλό,όλα καλά!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις κοπέλλες που τον βρήκαν ,τον φρόντισαν και μας τον έφεραν πίσω,την Άννα και τη Δάφνη αλλά και την Ιωάννα που χάρις στη παρατηρητικότητα και τη καλή της μνήμη,έκανε το συσχετισμό των φωτογραφιών και κατάλαβε οτι πρόκειται για τον Όμηρο του Χαλανδρίου.

Να είσθε καλά κορίτσια,μας κάνατε το ωραιότερο Πασχαλινό δώρο που μπορούσε να γίνει,πάνω που είχαμε αρχίσει να απογοητευόμαστε και να κάνουμε ενα σωρό μαύρες σκέψεις για τον καημενούλη μας
τον Όμηρο.
Επίσης σας ενημερώνουμε οτι βρήκαμε το σπίτι του αρσενικού γκριφόν που βρέθηκε στην οδό Ρούμελης.

Το όνομα του είναι Τσόκο και είναι πάνω απο 12 χρονών.

Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για την προώθηση και την ανάρτηση των αγγελιών.
Σας ευχόμαστε χαρούμενο και ευτυχισμένο Πάσχα με τους αγαπημένους σας, με υγεία και αγάπη!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos