Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΕΛΛΑ - UPD

Την βρήκαμε. Θα την δείτε κι εσείς πάλι πίσω στο στέκι της (έξω από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής). Είναι καλά.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν να αναρτήσουν αφίσσες ή αγγελίες για την εξαφάνισή της.
Μπορούμε τώρα όλοι να σκίσουμε ή να ακυρώσουμε τις αγγελίες αυτές, για να μην μπερδεύεται ο κόσμος και ψάχνει ή τηλεφωνεί αδίκως.
H Μπέλα χάθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή από την οδό Κισσάβου (γωνία με Δίρφης), στα Βριλήσσια.
Είναι περίπου 8-10 χρονών, κοντότριχη, μπεζ με μαυριδερή πλάτη, λευκό στήθος και μεσαίου μεγέθους (περίπου 25 κιλά).

Είναι ΠΟΛΥ φοβισμένη και δεν πλησιάζεται εύκολα (στο παρελθόν από κλωτσιά της σπάσανε το κάτω σαγόνι).

Όταν χάθηκε φορούσε κόκκινο περιλαίμιο με μεταλλική κονκάρδα που έγραφε ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ και τον αριθμό 282.

Όποιος την έχει δει, παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ με τα τηλ 6973.024.266 ή 6944.554.103 ή 6948.596.113

Σχόλια

  1. Σας στείλαμε ενημερωτικό ότι ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ!
    Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση και παρακαλούμε να κατεβάσετε την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ

Χαρίζονται 40 ήμερων περίπου ημιαιμα γκριφονακια από μπαμπά καθαρόαιμο γκριφον και μάμα ημιαιμη και οι δυο γονείς είναι μικρόσωμοι. Τα μώρα θα γίνουν μικρόσωμα είναι 5 συνολικά ..(4κοριτσακια,1 αγοράκι)..μονό σε αληθινούς φιλόζωους.
Θα δοθούν με την υποχρέωση να μπει τσιπακι και συμβόλαιο υιοθεσίας κατόπιν έλεγχου μας. πληρ. τηλ. αυστηρά με αναγνώριση 6945698887 ηράκλειο κρητης

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ GRIFFON-KANIS - κουκλίτσα!!!

Βρέθηκε έξω από ταβέρνα στα Βριλήσσια ΘΗΛΥΚΟ γκριφόν-κανίς, ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, περίπου 7 κιλά.
Οταν βρέθηκε ήταν ακούρεφτη, βρώμικη, απεριποίητη...είχε μαύρα χάλια όπως φαίνεται και στην 1η φωτογραφία. Πρέπει να είναι αρκετό καιρό στο δρόμο η καημένη. Είναι ΠΟΛΥ φιλική! ΔΕΝ λερώνει σε εσωτερικούς χώρους και έχει μάθει να τα πηγαίνει καλά με άλλα σκυλιά αλλά και με γάτες.
Οποιος το έχασε, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6973.024.266. Λόγω έλλειψης χώρου φιλοξενίας, ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ εάν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης της σύντομα.
Στη 2η φωτογραφία φαίνεται πώς έγινε μετά από μπανιάρισμα και κούρεμα. Δεν είναι μια κούκλα??!!
SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ