Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΡΜΗΣ


Χάθηκε ο αγαπημένος μας Ερμής.Ο Ερμάκος είναι ένας πολύ καλά ενταγμένος αδεσποτούλης στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στην οδό Κυκλάδων στη Τούφα Χαλανδρίου.Είναι δημότης Χαλανδρίου εδω και 12 χρόνια περίπου.Στη γειτονιά μας όλοι τον ξέρουν και τον αγαπούν ,γιατί είναι ιδιαίτερα φιλικός και κοινωνικός.

Τα τελευταία χρόνια ,μια απο τις κυρίες που τον φρόντιζαν και την ακολουθούσε πάντα,τον έπαιρνε μαζί της στο αυτοκίνητο στην εργασία της στη Λυκόβρυση, οπου καθόταν δίπλα στο αυτοκίνητο και την περίμενε υπομονετικά μέχρι να σχολάσει. Χθες ξαφνικά εξαφανίσθηκε απο κει και έγινε άφαντος.

Η περιοχή που χάθηκε ακριβώς,είναι στη Λυκόβρυση στα κτήματα του υπουργείου Γεωργίας.Είχαμε μια πληροφορία οτι τον είδαν στον Α.Β Λυκόβρυσης.
Είναι μαύρος μακρύτριχος ,με λίγο άσπρο στη μουσούδα,στο
λαιμό,στη κοιλιά και στις άκρες των ποδιών σαν να φοράει καλτσάκια.Έχει όρθια στριφτή ουρά και το ένα μάτι είναι γαλανό και το άλλο καστανό.Φοράει σκούρο δερμάτινο περιλαίμιο
και κόκκινο αντιπαρασιτικό λουράκι.Έχει και τσιπάκι.
Είναι πιθανόν να προσπαθήσει να γυρίσει στο Χαλάνδρι μόνος του,γιαυτό μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε.Παρακαλούμε προωθήστε οπου μπορείτε και αν τον δείτε κρατήστε τον και επικοινωνήστε
με το τηλ.693 7581280 η με τα τηλ του Συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου 2106814276
697 9640320 και 697 3698750.Ευχαριστούμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos