Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βοηθήστε όσο μπορείτε αυτό το κουκλί!


Στις 5-4-2011, βρήκα εγκαταλελειμμένο το υπέροχο αυτό κουκλί (Φάτσα), μαζί με την αδελφούλα του η οποία δεν τα κατάφερε!

Είναι απίστευτα έξυπνος και αξιαγάπητος! Με τους τρόπους του σου κλέβει την καρδιά! Αν δε είχα άλλα σκυλάκια (έχω 5 δικά μου και 3 ακόμα που φιλοξενώ), θα τον κρατούσα το δίχως άλλο!

Δεν γίνεται όμως να απολαύσει αυτό που του αξίζει στο χώρο μου! Φιλοξενείτε στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας!

Σας παρακαλώ βοηθήστε αυτό το υπέροχο κουταβάκι να βρει ένα σπιτικό!

Προωθήστε όσο μπορείτε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Χαρίζεται αυτό το κουκλί!!

Ο Φάτσας είναι ένας κούκλος 3 μηνών ,που βρέθηκε εγκαταλελειμμένος στο Κοκκώνι Κορινθίας. Ξέρει να σου κλέβει την καρδιά με τα κόλπα του! Είναι πολύ παιχνιδιάρης και πανέξυπνος! !Θα γίνει μεσαίου μεγέθους και θα δοθεί αποπαρασιτομένος και εμβολιασμένος! Περιμένει προτάσεις υιοθεσίας! Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944292475»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos