Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Η ΛΙΖΑ


Η Λίζα είναι ενα ημίαιμο rottweiler άκακο και φιλικό που ζει απο
κουτάβι στη Χαϊμαντά,στο εμπορικό κέντρο Ερμείο,όπου ο τότε
φύλακας την μεγάλωσε και την είχε πάντα κοντά του για συντροφιά.Εδώ και 8 χρόνια τώρα περίπου που ζει σ αυτό το χώρο,έχει γίνει η μασκώτ του πεζόδρομου,όλοι την ξέρουν και την αγαπούν.

Ξαφνικά τη Πέμπτη 16 Ιουνίου εξαφανίσθηκε ,ενω ποτέ δεν απομακρυνόταν απο τη Χαϊμαντά και τη Πλάτωνος στο Χαλάνδρι.
Ανησυχούμε πολύ,μήπως της συνέβη κάτι η κάποιος που τον ενοχλούσε η παρουσία της,να την απομάκρυνε απο το στέκι της.

Χαρακτηριστικό της είναι,οτι είναι ιδιαίτερα μεγαλόσωμη και παχειά,τόσο που μοιάζει σαν να είναι έγκυος. Φοράει περιλαίμιο αλυσίδα.
Σας παρακαλούμε πολύ για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία επικοινωνήστε με το Σύλλογο Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου:
2106814276,697 3698750 και 697 9640320.Ευχαριστούμε

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos