Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ - Ελευθερία σ' ευχαριστώ ειλικρινά!Με λένε ΤΖΟΥΦΟ και είχα ερλιχίωση (Η ερλιχίωση είναι μια σοβαρή και ύπουλη ασθένεια, που προκαλείται από τσίμπημα μολυσμένου τσιμπουριού) μένω σε μια ήσυχη γειτονιά στο Γέρακα...έχω καλούς φίλους εκεί που με νοιάζονται και με φροντίζουν.
Όταν ανοίγει ο καιρός έρχεται ένας βοσκός με πάρα πολλά πρόβατα και γεμίζει ο τόπος τσιμπούρια και σβουνιές μετα απο λίγες μέρες άρχισα να τρώγομαι πολύ, αχ αυτά τα παλιοτσιμπούρια, έχανα βάρος ζαλιζόμουν και ξαφνικά μια μέρα δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου... 
Οι φίλοι μου από τη γειτονιά άρχισαν να ανησυχούν, κι εκεί άκουσα για πρώτη φορά το όνομα σου “να την πάμε στην Ελευθερία Παπαδοπούλου την κτηνίατρο στην Αγία Παρασκευή” ένας άλλος φίλος φέρνει το αυτοκίνητο του με βάζουν μέσα σηκωτό, η κατάσταση μου πολύ σοβαρή αλλά το πάλεψε μου έκανε όλες τις εξετάσεις κι ας ήμουν αδέσποτος και πάντα ρωτά για μένα τους φίλους μου.

Θυμάμαι όταν μου πήρε αίμα τη πρώτη φορά “αυτό το σκυλί δεν έχει στάλα αίμα” αναφώνησε η Ελευθερία γεμάτη έκπληξη, όμως δεν το έβαλε κάτω, με γιάτρεψε...


Ελευθερία, Κώστα, Θόδωρε, Ελένη σας ευχαριστώ που μου σώσατε τη ζωή!!!

Τώρα όσοι διαβάσετε αυτό το post και σας περισσεύει κανένα ευρώ τις δύσκολες μέρες αυτές που ζούμε...βάλτε και σε μας τους αδέσποτους αντιπαρασιτικό κολάρο, το έχουμε ανάγκη!

Φιλία πολλά Τζούφος :)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos