Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΜΑΧ έχασε την οικογένειά της. Ας βοηθήσουμε όλοι να μην μείνει ορφανή!


Η Max, σήμερα έμεινε μόνη της, αφού μέσα σε ένα μήνα έχασε όλη την οικογένεια της. Ο κος Γιάννης που την είχε, «έφυγε» σχεδόν ένα μήνα μετά από το θάνατο της γυναίκας του και μέχρι την τελευταία του στιγμή σκεφτόταν τι θα απογίνει η Max του.

Όποτε τη συναντούσαμε στο δρόμο με τον κ. Γιάννη, βλέπαμε ένα σκυλί απόλυτα υπάκουο στο αφεντικό του (την πήγαινε πάντα βόλτα χωρίς λουρί – και αυτή πάντα τον κοίταγε στα μάτια περιμένοντας κάθε του εντολή).

Είναι ήρεμη και φιλική και αναζητάει τα χάδια μας κάθε φορά που μας βλέπει. Έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι το αφεντικό της δεν θα γυρίσει και μοιάζει χαμένη. Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, περίπου 9 χρόνων και εκπαιδευμένη στη βασική υπακοή. Δεν είναι καθαρόαιμο λυκόσκυλο.Eχει δώσει και έχει πάρει τόση αγάπη από τον κ Γιάννη και είναι σίγουρο ότι στο νέο της ιδιοκτήτη πάλι αγάπη και αφοσίωση θα έχει να προσφέρει.. Προς το παρόν η Max θα παραμείνει στην αυλή του σπιτιού της. Τα περιθώρια όμως στενεύουν αφού το σπίτι ήταν νοικιασμένο. Παρακαλώ προωθείστε μήπως βρεθεί ένα σπίτι για τη Max..

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 6939044318, 6945944573, 6973270961

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ

Χαρίζονται 40 ήμερων περίπου ημιαιμα γκριφονακια από μπαμπά καθαρόαιμο γκριφον και μάμα ημιαιμη και οι δυο γονείς είναι μικρόσωμοι. Τα μώρα θα γίνουν μικρόσωμα είναι 5 συνολικά ..(4κοριτσακια,1 αγοράκι)..μονό σε αληθινούς φιλόζωους.
Θα δοθούν με την υποχρέωση να μπει τσιπακι και συμβόλαιο υιοθεσίας κατόπιν έλεγχου μας. πληρ. τηλ. αυστηρά με αναγνώριση 6945698887 ηράκλειο κρητης

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ GRIFFON-KANIS - κουκλίτσα!!!

Βρέθηκε έξω από ταβέρνα στα Βριλήσσια ΘΗΛΥΚΟ γκριφόν-κανίς, ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, περίπου 7 κιλά.
Οταν βρέθηκε ήταν ακούρεφτη, βρώμικη, απεριποίητη...είχε μαύρα χάλια όπως φαίνεται και στην 1η φωτογραφία. Πρέπει να είναι αρκετό καιρό στο δρόμο η καημένη. Είναι ΠΟΛΥ φιλική! ΔΕΝ λερώνει σε εσωτερικούς χώρους και έχει μάθει να τα πηγαίνει καλά με άλλα σκυλιά αλλά και με γάτες.
Οποιος το έχασε, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6973.024.266. Λόγω έλλειψης χώρου φιλοξενίας, ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ εάν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης της σύντομα.
Στη 2η φωτογραφία φαίνεται πώς έγινε μετά από μπανιάρισμα και κούρεμα. Δεν είναι μια κούκλα??!!
SOS ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ