Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΜΑΧ έχασε την οικογένειά της. Ας βοηθήσουμε όλοι να μην μείνει ορφανή!


Η Max, σήμερα έμεινε μόνη της, αφού μέσα σε ένα μήνα έχασε όλη την οικογένεια της. Ο κος Γιάννης που την είχε, «έφυγε» σχεδόν ένα μήνα μετά από το θάνατο της γυναίκας του και μέχρι την τελευταία του στιγμή σκεφτόταν τι θα απογίνει η Max του.

Όποτε τη συναντούσαμε στο δρόμο με τον κ. Γιάννη, βλέπαμε ένα σκυλί απόλυτα υπάκουο στο αφεντικό του (την πήγαινε πάντα βόλτα χωρίς λουρί – και αυτή πάντα τον κοίταγε στα μάτια περιμένοντας κάθε του εντολή).

Είναι ήρεμη και φιλική και αναζητάει τα χάδια μας κάθε φορά που μας βλέπει. Έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι το αφεντικό της δεν θα γυρίσει και μοιάζει χαμένη. Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, περίπου 9 χρόνων και εκπαιδευμένη στη βασική υπακοή. Δεν είναι καθαρόαιμο λυκόσκυλο.Eχει δώσει και έχει πάρει τόση αγάπη από τον κ Γιάννη και είναι σίγουρο ότι στο νέο της ιδιοκτήτη πάλι αγάπη και αφοσίωση θα έχει να προσφέρει.. Προς το παρόν η Max θα παραμείνει στην αυλή του σπιτιού της. Τα περιθώρια όμως στενεύουν αφού το σπίτι ήταν νοικιασμένο. Παρακαλώ προωθείστε μήπως βρεθεί ένα σπίτι για τη Max..

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 6939044318, 6945944573, 6973270961

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ

Βρέθηκε στις 23/12/10 στο Π. Ψυχικό, κοντά στο πνευματικό κέντρο (οδός Δροσίνη), θηλυκό σκυλάκι γκριφόν, μικρόσωμο. Φορούσε πράσινο λουράκι που είχε περασμένο πάνω το γάντζο από τον οδηγό του.
Είναι 3-4 ετών και δεν έχει τσιπάκι.
Στις φωτογραφίες είναι την ημέρα που βρέθηκε και τώρα αφού την κουρέψαμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972407189, 6948597059

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos