Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ


ΤΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.

ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗΚΟ WESTIE ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΝΙΣ ΓΚΡΙΦΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΥΡΙΚΟ. ΤΟ ΘΥΛΗΚΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΗ ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΤΟΥΣ. Η ΘΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΗ (953000005203373) . ΕΙΝΑΙ 1 ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΟΥΛΗΣ Κ ΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ.

ΚΑ ΣΤΕΛΛΑ
6978051906

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ

Χαρίζονται 40 ήμερων περίπου ημιαιμα γκριφονακια από μπαμπά καθαρόαιμο γκριφον και μάμα ημιαιμη και οι δυο γονείς είναι μικρόσωμοι. Τα μώρα θα γίνουν μικρόσωμα είναι 5 συνολικά ..(4κοριτσακια,1 αγοράκι)..μονό σε αληθινούς φιλόζωους.
Θα δοθούν με την υποχρέωση να μπει τσιπακι και συμβόλαιο υιοθεσίας κατόπιν έλεγχου μας. πληρ. τηλ. αυστηρά με αναγνώριση 6945698887 ηράκλειο κρητης

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο θα οδηγείται όποιος κακοποιεί ζώα

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παρέμβει για ακόμα μία φορά, αφού αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου, με την εισαγγελική εγκύκλιο που εξέδωσε ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στο αυτόφωρο σε περίπτωση βασανισμών, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, κ.λπ. ζώων.
Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στους εισαγγελείς Εφετών και εκείνη με τη σειρά τους στους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να τηρούνται αυστηρά δύο παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων των ετών 2013 και 2014.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός κ.λπ. ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση τους, τον βασανισμό τους, τη χρησιμοποίησ…

Χάθηκε ο Τζούφος αδέσποτος γεράκος από τον Γέρακα

Χάθηκε την ημέρα του Πάσχα απο την περιοχή του Γέρακα αδέσποτος πολύ φιλικός σκύλάκος το όνομά του είναι Τζούφος. Εάν τον έχετε δει παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο koutavoulias@gmail.com Είναι γεράκος και πολύ φιλικός σας ευχαριστούμε #savetzoufos